Over mij

Naam:
Coquita van der Harst

Geboortejaar:
1958

Email:
c.vanderharstacupunctuur@gmail.com

Telefoon:
0627066632

Over Coquita:

Na het afronden van mijn studie fysiotherapie, ben ik begonnen met de opleiding acupunctuur, in 1991 heb ik mijn diploma gekregen.

Vanaf 1985 tot 1998 heb ik gewerkt als fysiotherapeut en acupuncturist in Utrecht-Oost.

In 1998 ben ik zelfstandig begonnen met mijn praktijken fysiotherapie en acupunctuur in het Gezondheidscentrum Kanaleneiland.

In januari 2019 ben ik uit de maatschap fysiotherapie getreden, om me helemaal te richten op de acupunctuur, het vak waar mijn hart ligt.

Begin 2020 ben ik verhuisd  van het Gezondheidscentrum Kanaleneiland naar de Praktijk Oorsprongpark in Utrecht. De naam Acupunctuur Kanaleneiland is nu Acupunctuur Oorsprongpark.

Historie:

1958- Geboren in Bogota (Colombia)

1978- VWO diploma

1985- Fysiotherapie diploma

1991- Acupunctuur diploma

1991- Lidmaatschap NVA ( Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), hierbij heb ik verschillende functies bekleed: Afdelingslid Gedrag&Welzijn,Voorzitter afdeling Gedrag en Welzijn, Mede oprichter van een onafhankelijke Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen, Bestuurslid NVA, Organisatie van congressen en Voorzitter van de NVA

1998 tot 2019- Maatschapslid Fysiotherape Kanaleneiland

1998 tot 2019- Praktijk Acupunctuur Kanaleneiland

2019 tot  heden- Acupunctuur Oorsprongpark

Nederlandse Vereniging Acupunctuur

Hier kunt u een afspraak maken

Over de praktijk

Ik maak gebruik van verschillende diagnostische- en behandeltechnieken uit de Zuidoost-Aziatische traditie, zoals Chinese acupunctuur, Japanse meridiaan-acupunctuur, kinder-acupunctuur en Chinese kruiden.

Ik hecht aan samenwerking met huisartsen en paramedici, omdat ik geloof dat daarmee het belang van de patiënt het beste gediend is.

In verband met het Coronavirus volg ik de richtlijnen van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 

Op de site van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur : www.acupunctuur.nl staat beschreven hoe wij als NVA-leden handelen.